Je podcast bewerkt in 3 eenvoudige stappen!

#1 – Afstemming

Als je besluit dat Podkaster dé oplossing voor jouw is kan je via de tarieven pagina jouw gegevens en gewenste optie aangeven.

Nadat je dit hebt gedaan zullen we contact met je opnemen om de start in te plannen. We maken dan een online Dropbox map voor je aan en kijken samen naar hoe jouw podcast bewerkt moet worden.

Daarnaast bepalen we de frequentie waarop de podcasts bewerkt gaan worden. Dit kan elke maand of elk kwartaal zijn. We vragen je dan een batch aan te leveren van bijvoorbeeld 4 podcasts (1 maand). Wij zorgen dan dat deze op de afgesproken frequentie bewerkt wordt (bijvoorbeeld elke 2e maandag van de maand).

#2 – Upload podcasts

Nadat we hebben afgestemd hoe we jouw podcast gaan bewerken en op welke frequentie, is het aan jou om jouw onbewerkte podcasts met de gewenste intro/outro opname en podcast tune (muziek) te uploaden in de Dropbox map.

Wij krijgen een melding als dit is gelukt, wat voor ons ook gelijk de start is om jouw podcasts te gaan bewerken.

#3 – Oplevering podcasts

Op basis van jouw gewenste frequentie leveren we de bewerkte podcasts aan via Dropbox. Zo kan jij je bezig houden met het opnemen en delen van jouw meesterwerk en nemen wij de bewerking uit handen 😉

Het je weer nieuwe podcasts opgenomen? 
Dan kan je deze in de Dropbox map uploaden en gaan we aan de slag om te zorgen dat deze voor de volgende opleverdatum bewerkt zijn en klaar staan.

Kan je ook niet wachten om jouw podcast bewerking uit te besteden?

Menu